A Tónus Kft.

Technológiailag modern vállalat vagyunk a fém- és lemezfeldolgozás területén. Cégünk 6000 m2 termelési, raktározási és irodahelyiséggel rendelkezik egy 20 000 m2-es telephelyen, és több mint 80 jól képzett munkatársat foglalkoztat.

Az Ön előnyei

Mi jellemez minket?

A Tónus Kft. munkatársa fém alkatrészeket szerel össze

A Tónus a megbízhatóságot, a minőséget és a professzionális megvalósítást jelenti a fémmegmunkálás területén. Jól képzett és tapasztalt munkatársainkkal első osztályú szolgáltatásokat hozunk létre. Magas minőségi előírásokkal és minden folyamat precizitásával olyan termékeket állítunk elő, amelyek megfelelnek ügyfeleink követelményeinek és igényeinek.

A Six Sigma módszertant alkalmazzuk a gyártási és munkafolyamatok folyamatos javítására és fejlesztésére.

Nagy jelentőséget tulajdonítunk a hosszú távú partnerségnek, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megértsük egyedi igényeiket és megtaláljuk az optimális megoldásokat.

Szolgáltatási portfóliónk a lemezmegmunkálás és felületkezelés teljes skáláját lefedi, egyetlen forrásból. Ez rugalmasságot tesz lehetővé, és optimálisan megfelel a modern gyártási folyamatok magas követelményeinek.

Szolgáltatásainkban első osztályú minőséget kínálunk, és hozzászoktunk ahhoz, hogy versenyképes áron teljesítsük ügyfeleink magas termelési követelményeit az egészségügy, az energiatechnológia, a gépészet és az üzemmérnöki ágazatban.

Ha megbízható partnert keres, aki sikeresen megvalósítja igényes projektjeit, a Tónus Kft. a megfelelő partner az Ön számára. Várjuk Önt, hogy együtt dolgozhassunk és támogassuk sikerét!

Legyen a csapatunk tagja!

Fedezze fel az izgalmas karrierlehetőségeket a Tónus Kft-nél és tegyen különbséget.

A Tónus Kft. egyik dolgozója egy gépet kezel
Karrier

Állásajánlatok

Fedezze fel aktuális állásajánlatainkat, és váljon csapatunk tagjává.

Festő-fényező

Kérjük, küldje el jelentkezését e-mailben a tonus@tonuskft.hu címre, vagy hívjon minket a +36 20 913 0104-ös telefonszámon!

Szolnok
Teljes munkaidőben
Az Ön projektje tapasztalt kezekben

A megbízhatóság, a minőség és a professzionális megvalósítás hívei vagyunk.

"A Tonus Kft. egy tradicionális magyar vállalkozás a fémmegmunkálás területén. Jól képzett és tapasztalt munkatársainkkal első osztályú szolgáltatásokat nyújtunk. Magas minőségi követelményekkel és precizitással minden folyamat során olyan termékeket hozunk létre, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek és szükségleteinek."

Kornél Pelczer

Ügyvezető igazgató
Pelczer Kornél, a Tónus Kft. ügyvezetője
Csoportkép a Tónus Kft. munkatársairól.

Érdeklődjön még ma és profitáljon tapasztalatainkból!

Több mint 20 éve vagyunk a nagy kereskedelmi és ipari vállalatok partnerei - örömmel várjuk, hogy hamarosan Önt is ügyfélként üdvözölhessük.

Egy kék overallos alkalmazott kezeli a nagyméretű ipari lézervágó gépet a Tónus Kft. gyártócsarnokában, a háttérben fémlemezek.
Ein Mann in blauer Arbeitsuniform bedient in der Fertigungswerkstatt von Tónus Kft. eine große industrielle Metallschneidemaschine.