Szolgáltatások

Fémtermékek az ipar és kereskedelem számára

Kiváló minőségű fémtermékek az Ön pontos igényeihez igazítva.

Fémtermékek az ipar és kereskedelem számára a Tónus Kft-től
Termékek

Kiváló minőségű fémtermékek - a prototípustól a sorozatgyártásig

Ha olyan hozzáértő és megbízható partnert keres, aki támogatja és elkíséri Önt a prototípus-fejlesztéstől a fémtermék sorozatgyártásáig, akkor a legjobb helyen jár.

Egyedi alkatrészeket, például kereteket, burkolatokat, lézeres alkatrészeket, hegesztett szerkezeteket és még sok mást gyártunk pontosan az Ön előírásai szerint, és a felületeket az Ön igényei szerint alakítjuk ki.

Lehetőségünk van arra is, hogy az Ön projektjét specifikáció alapú tervezéssel valósítsuk meg.

Gyártásunk másik fókusza a fémszerkezetek egyedi specifikációknak megfelelő, testre szabott gyártása. Tapasztalt munkatársaink garantálják a legmagasabb minőséget a szerelvények gyártása során.

Fém ipari szekrények raklapokon
Minőség a folyamat minden lépésében

Mire számíthat tőlünk

Célunk a magas minőség biztosítása munkánk minden szakaszában, az anyagválasztástól a gyártásig. Arra törekszünk, hogy a bizalom, a megbízhatóság és a kölcsönös tisztelet alapján fenntartható partnerséget alakítsunk ki ügyfeleinkkel.

Átfogó berendezések és gépek

Szolgáltatási portfóliónk a lemezmegmunkálás és felületkezelés teljes skáláját lefedi, egyetlen forrásból. Ez rugalmasságot tesz lehetővé, és optimálisan megfelel a modern gyártási folyamatok magas követelményeinek.

Kiváló minőség versenyképes áron

Szolgáltatásainkban első osztályú minőséget kínálunk Önnek, és hozzászoktunk ahhoz, hogy versenyképes áron teljesítsük ügyfeleink magas termelési követelményeit az egészségügy, az energiatechnológia, a gépészet és az üzemmérnöki ágazatban.

Elkötelezett alkalmazottak

Jól képzett és tapasztalt munkatársainkkal első osztályú szolgáltatásokat nyújtunk a tanácsadás, a tervezés, a gyártás és a teljesítés területén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy teljesítsük ügyfeleink igényeit és hosszú távú partnerségeket alakítsunk ki.

Sterne aus dem Logo von Tónus Kft

Prototípusok

Cégünk professzionális fejlesztési partner a prototípusok építésében.

Kiterjedt gépparkunknak köszönhetően rövid határidővel, személyre szabott prototípusokat tudunk gyártani.

Szívesen átvesszük az Ön rajzadatait is, és ellenőrizzük az optimális gépi megvalósítást a termék minőségének garantálása érdekében.

Vegye fel a kapcsolatot képzett és tapasztalt technikusainkkal.

Nagyméretű ipari fémkeret több függőleges rekesszel, tervezte a Tónus Kft.
A szerelvényeket a Tónus Kft. raktárában csomagolják elszállításra fa raklapra.
Termékek

Szerelvények

A Tonus Kft. a szerelvények gyártásának szakértője. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a szerelvények gyártásában:

  • Speciális gépszerkezet
  • Orvostechnika
  • Autóipar
  • Energetika
  • Kabinépítés
  • és még sok más

Különböző anyagokból (acél, rozsdamentes acél és alumínium) és az Ön által választott felülettel készítjük el szerelvényét. Munkamódszerünk garantálja Önnek a pontosságot és a tartósságot versenyképes áron.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen adunk tanácsot!

Sorozat

A kis- és közepes méretű szériák gyártása fémgyártásunk egyik fő fókusza.

A mennyiségi előírásoknak megfelelően meghatározzuk a legköltséghatékonyabb gyártási folyamatot az Ön alkatrészei és szerelvényei számára. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, és folyamatos minőségellenőrzéseket végzünk a sikeres sorozatgyártási folyamat biztosítása érdekében.

Garantáljuk sorozatrendelésének időben történő kiszállítását - biztos lehet benne, hogy fémtermékei időben és a legjobb minőségben kerülnek kiszállításra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megbeszéljük igényeit.

A Tónus Kft. nagyméretű, fehér ipari gépalkatrészek halmaza egy raktárban, fa raklapokra helyezve és részben védőanyagba csomagolva.

Érdeklődjön még ma és profitáljon tapasztalatainkból!

Több mint 20 éve vagyunk a nagy kereskedelmi és ipari vállalatok partnerei - örömmel várjuk, hogy hamarosan Önt is ügyfélként üdvözölhessük.

Egy kék overallos alkalmazott kezeli a nagyméretű ipari lézervágó gépet a Tónus Kft. gyártócsarnokában, a háttérben fémlemezek.