Impresszum

A tartalomért felelős:

Tónus Kft.
Nagysándor József út 29
5000 Szolnok
Ungarn
Tel.: +36 20 913 0104
E-mail: tonus@tonuskft.hu
www.tonuskft.hu

Közzététel

Médiatulajdonos: Tónus Kft
Cég székhelye: Nagysándor József út 29 - 5000 Szolnok
Ügyvezető: Pelczer Kornél
Telefon: +36 20 913 0104
tonus@tonuskft.hu
www.tonuskft.hu

Koncepció, tervezés és megvalósítás:

FORCEFIELD Marketing & Medien
Mag. Tibor Gludovatz
Vorgartenstraße 106/3
1020 Wien - Ausztria
www.forcefield.at

Felelősségi nyilatkozat

A weboldal szerzője arra törekszik, hogy az itt kínált információkat legjobb tudása és meggyőződése szerint teljes körűen és helyesen mutassa be, és naprakészen tartsa. Mindazonáltal a szerző nem vállal felelősséget a közölt információk használatából eredő esetleges károkért - még akkor sem, ha ez a hiányos vagy téves információk használatából adódik. Kizárt a felelősség a hivatkozott oldalak tartalmáért, különösen azért, mert a szerzőnek nincs befolyása a hivatkozott oldalak tartalmára vagy kialakítására. A külső honlapok szolgáltatója tehát kizárólag a jelen honlapról linkelt oldalak tartalmáért felel - de soha nem az, aki a külső kiadványokra és tartalmakra linkkel hivatkozik. Ha a hivatkozott oldalak illegális, hibás, hiányos, sértő vagy erkölcstelen információkat tartalmaznak (különösen a tartalomnak a hivatkozás létrehozása után bekövetkezett változása miatt), és ha a weboldal szerzője tudomást szerez a hivatkozott oldalak ilyen tartalmáról, azonnal megakadályozza az ilyen oldalakra való hivatkozást.Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Szerzői jog

A szerző által létrehozott oldalak tartalma (szövegek és képek) szerzői jogvédelem alatt áll. Az információkat kizárólag személyes használatra szánjuk. A szerzői jogi törvények rendelkezéseivel ellentétes felhasználás - különösen a további felhasználás, mint például a közzététel, a sokszorosítás és a kereskedelmi felhasználás bármely formája, valamint a harmadik félnek történő - akár részleges vagy átdolgozott - átadás a szerző kifejezett hozzájárulása nélkül tilos.Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Információs tartalom

A weboldalon található információk előzetes értesítés nélkül megváltoztathatók, eltávolíthatók vagy kiegészíthetők. A szerző ezért nem tudja garantálni a közölt információk helyességét, teljességét, minőségét vagy aktualitását.

Jogi hatékonyság

A weboldal használatával a felhasználó elfogadja a jelen felhasználási feltételeket. Ezek a WWW-ajánlat részét képezik. Amennyiben a felhasználási feltételek egyes részei vagy egyes megfogalmazásai nem, már nem vagy nem teljes mértékben felelnek meg a hatályos jogi helyzetnek, a felhasználási feltételek többi részének tartalma és érvényessége változatlanul fennmarad.