Szolgáltatások

Lézervágás az ipar és a kereskedelem számára

Használja ki precíz és kiváló minőségű lézervágási szolgáltatásainkat.

Közelkép a Tónus Kft. CNC lézervágó gépéről működés közben, amint pontosan átvág egy fémlemezt.
Lézeres vágás

Precíz és hatékony lézervágás a Tónus Kft.

A legmodernebb lézervágási technológiánk garantálja a kiváló minőségű eredményeket az Ön projektjeihez. A Tónus Kft-nél első osztályú minőségre és projektjének hatékony megvalósítására számíthat.

A lézervágás minden aspektusának szakértőiként várjuk az Ön projektjét és kihívást jelentő feladatait.

Egy kék munkaruhát és kesztyűt viselő alkalmazott mérőszerszámokkal vizsgál egy fémlemezt a Tónus Kft. munkapadján.

Precíz lézervágás különböző anyagokhoz és anyagvastagságokhoz

A Tónus Kft-nél a lézervágási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Korszerű lézervágó gépeinkkel nagy pontossággal és precizitással képesek különböző fémeket vágni. Akár bonyolult mintákra, akár egyszerű formákra van szüksége, mi kiváló minőségű eredményeket biztosítunk Önnek.

Nagy pontosságú lézervágás az Ön igényei szerint

Tudjuk, hogy minden projekt egyedi. Ezért kínálunk az Ön egyedi igényeihez igazított, személyre szabott lézervágási megoldásokat. Szakértői csapatunk szorosan együttműködik Önnel, hogy projektje az Ön megelégedésére készüljön el.

Gyors és hatékony lézervágás a hatékony termeléshez

Fejlett lézervágási technológiánkkal és szakképzett munkaerőnkkel gyors és hatékony szolgáltatásokat tudunk nyújtani Önnek, hogy a legszűkebb határidőket is tartani tudjuk. Bízzon bennünk, ha a gyors átfutási időkről van szó a minőség rovására menő kompromisszumok nélkül.

Kiváló minőségű lézervágás versenyképes áron

A Tónus Kft-nél várjuk, hogy magas színvonalú lézervágási szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek versenyképes áron. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, hogy megbeszéljük projektjét és árajánlatot kérjen.

Lézervágási szolgáltatásaink

Két CO2 és egy szálas lézervágó gépünk van:

 • Trumatic L3030
 • Byspeed 3015
 • Bysmart Fiber 3015

A következő anyagvastagságok feldolgozhatók 3000 x 1500 mm-es maximális lemezméret mellett:

 • 0.5mm - 20mm normál acél
 • 0.5mm -10mm rozsdamentes acél
 • Legfeljebb 10 mm alumínium

A gépek alkalmasak oxigén vagy nitrogén védőgáz használatára is.

Az anyagminőségtől függően különleges formák és gravírozások is lehetségesek.

Egy kék overallos munkás egy nagy lézervágó gépet működtet a Tónus Kft. üzemében.

Az Ön beszállítója a kiváló minőségű lézervágáshoz

Minden szolgáltatás egyetlen forrásból

A Tonus Kft. egy kézből kínálja Önnek az összes olyan szolgáltatást, amelyre szüksége van, hogy igényeit magas színvonalon, megbízhatóan és pontosan teljesítse. Hatékony folyamatainknak köszönhetően rövid átfutási időt tudunk garantálni a lézervágáshoz, hogy projektjeit időben megvalósíthassuk.

Több mint 20 éves tapasztalat

Cégünk 2002-es alapítása óta a lézervágási technológiára specializálódtunk. Sokéves tapasztalattal és megfelelő szakértelemmel rendelkezünk ahhoz, hogy projektjeit hozzáértően és szakszerűen támogassuk és megvalósítsuk.

Tapasztalt és képzett alkalmazottak

Lézervágó munkatársaink rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal a precíz és első osztályú eredmények biztosításához. További képzési intézkedések garantálják, hogy szaktudásunk naprakész legyen.

Folyamatos karbantartás

Lézervágó gépeink rendszeres karbantartásával garantáljuk a maximális megbízhatóságot a zavartalan működés érdekében.

Gyors átfutási idők

Hatékony folyamatainknak és modern berendezéseinknek köszönhetően rövid átfutási időt tudunk garantálni a lézervágáshoz, hogy projektjeit időben megvalósíthassuk.

Pontosság és megbízhatóság

Termékeink mindig pontosan és megbízhatóan készülnek el és kerülnek kiszállításra, így Ön megbízható partnerként számíthat ránk.

Szakértelem

Lézervágás az Ön igényei szerint

Korszerű gépeink és sokéves tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a fémeket páratlan pontossággal vágjuk. Az Ön iparágától vagy követelményeitől függetlenül olyan személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek meghaladják az Ön elvárásait.

Profitáljon a gyors gyártási időkből és a költséghatékonyságból. Maximalizáljuk az anyaghatékonyságot, minimalizáljuk a hulladékot és csökkentjük a költségeket. Modern technológiánkkal komplex vágási mintákat tudunk megvalósítani, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Büszkék vagyunk kiváló ügyfélszolgálatunkra és arra, hogy képesek vagyunk rugalmasan teljesíteni a legigényesebb követelményeket is.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy többet megtudjon lézervágási szolgáltatásainkról!

Egy kék inges dolgozó a Tónus Kft. lézervágó érintőképernyős felületét kezeli.

Érdeklődjön még ma és profitáljon tapasztalatainkból!

Több mint 20 éve vagyunk a nagy kereskedelmi és ipari vállalatok partnerei - örömmel várjuk, hogy hamarosan Önt is ügyfélként üdvözölhessük.

Egy kék overallos alkalmazott kezeli a nagyméretű ipari lézervágó gépet a Tónus Kft. gyártócsarnokában, a háttérben fémlemezek.

Gyakran ismételt kérdések

Válaszokat kaphat a lézervágással kapcsolatos gyakran feltett kérdésekre, és többet megtudhat a Tónus Kft. szakértelméről ezen a területen.

Mi az a lézervágás?

A lézervágás egy nagy pontosságú gyártási eljárás, amelyben egy fókuszált lézersugár az energia kis területre történő koncentrálásával olyan anyagokat vág, mint a fém, műanyag és fa. Ez megolvasztja, elpárologtatja vagy elégeti az anyagot, lehetővé téve a pontos vágási élek és összetett vágási minták megvalósítását.

Milyen előnyei vannak a lézervágásnak?

 • Magas hozam és a vágott élek minősége
 • Pontos vágás alacsony anyagelvonással
 • Nincs hulladékhő vagy hőtermelés
 • Különböző anyagvastagságok vágása lehetséges
 • Költséghatékonyság
 • A végtermékek nagyobb stabilitása

Automatizált folyamat és pontos paraméterbeállítás esetén a vágás folyamatosan vagy automatikusan történik.

Hogyan működik a lézervágás?

A lézervágás úgy működik, hogy egy fókuszált lézersugarat irányítanak a vágandó anyagra. A lézersugár nagy energiája megolvasztja, elpárologtatja vagy elégeti az anyagot a vágási ponton, miközben egy precíz számítógép vezérli a lézer mozgását a kívánt vágási minta létrehozásához. A nagy pontosság és a minimális hőterjedés miatt a lézervágás ideális a különböző anyagok finom, pontos vágásához.

Milyen anyagokat vághatunk lézerrel?

Gyárunkban szénacélt, rozsdamentes acélt és alumíniumot vágunk.

Melyek a lézervágás alkalmazási területei?

A fémek lézervágása számos alkalmazási területet foglal magában, többek között:

 • Iparág
 • Autóipar
 • Elektronika
 • Repülőgépipar
 • Építőipar
 • Orvostudomány
 • Művészet és tervezés

Mennyibe kerül a fémek lézervágása?

A lézervágás költsége függ az alapanyagtól, annak vastagságától, a fúrásoktól és a belehelyezett alkatrész összetettségétől. Szakértőink megbeszélik Önnel az Ön egyedi igényeit, és személyre szabott árajánlatot adnak.

Milyen vágási szélességek lehetségesek lézervágással?

A fém lézervágásakor különböző vágási szélességeket kínálunk, a vékony, körülbelül 0,5 mm széles vágásoktól a szélesebb, akár 20 mm széles vágásokig. A pontos vágási szélesség az adott anyagtól és a projekt követelményeitől függ. Szívesen adunk tanácsot az Ön számára ideális vágási szélesség meghatározásához.

Milyen vágási sebességet lehet elérni a lézervágással?

A vágási sebességet az anyaghoz és a kívánt vágási minőséghez kell igazítani. A nagyobb sebesség általában gyorsabb munkát eredményez, de néha szükség van a gép lassítására az anyag vágási vagy gravírozási minőségének megőrzése érdekében.

Az optimális vágási sebesség meghatározásához gyakorlati teszteket végzünk, hogy az Ön projektje és anyaga számára a legjobb eredményt érjük el.